Slik beskytter du iPhonen din

Dagens iPhoner er stappfulle med teknologi og ser flottere ut en noen sinne. iPhone er imidlertid definitivt ingen tanks, og tåler langt mindre enn mobiltelefonene gjorde i gamle dager. De av dere som er i født på 1980-tallet husker kanskje klassikeren Nokia 3210, som man omtrent kunne kaste i bakken fra en heisekran uten at den tok nevneverdig skade av det. Det kan man definitivt ikke gjøre med en iPhone, og det skal veldig lite til før skjermen på en moderne telefon knuser. Dette har selvfølgelig også sammenheng med at skjermen på dagens iPhoner dekker størsteparten av fremsiden av telefonen, og utviklingen fremover kommer neppe til å endre dette. Ryktene sier f.eks. at iPhone 8, som lanseres i september, vil ha en skjerm som dekker absolutt hele fronten på telefonen.

De fleste som eier en iPhone har opplevd å miste denne i bakken. Det er bare noe som skjer fra tid til annen. Mange har også opplevd at resultatet er en knust skjerm. Og har man først knust skjermen på iPhonen sin så vet man også at en knust skjerm kan koste mange tusen å reparere.

Det er imidlertid flere ulike måter man kan beskytte iPhonen sin på. Den enkleste måte å beskytte iPhonen på er selvfølgelig å ta godt vare på telefonen, og å forsøke å unngå å miste den i bakken. Dette er imidlertid enklere sagt en gjort, og for at du skal kunne slippe å beskytte iPhonene som om den var et lite barn, så ser vi her på alternative måter å beskytte iPhonen på.

Beskytt din iPhone med et deksel

En billig måte å beskytte din iPhone på er å kjøpe et deksel til telefonen. Det finnes hundrevis av ulike deksler som du kan kjøpe til iPhone, og det finnes ulike deksler til alle de ulike modellene. Et deksel beskytter både forsiden og baksiden av iPhonene, og gir også telefonen et nytt utseende. Her har du virkelig muligheten til å tilpasse telefonen slik du vil, og du kan endre utseendet på hele telefonen.

Et standard iPhone-deksel har en forhøyning på fremsiden av dekselet. Dette gjør at det skal mer til for at skjermen får direkte kontakt med bakken dersom du mister den, noe som igjen gjør at det skal mer til før skjermen knuser.

I tillegg til standard deksel finnes det også såkalte ”lommebok”-deksel, som har et beskyttende lokk over telefonen på fremsiden. Mister du din iPhone som har et slikt deksel, vil skjermen være helt beskyttet av lokket.

Dersom du er på jakt etter et nytt deksel til å beskytte din iPhone, bør du sjekke ut iPhonehuset.no. Her finner du hundrevis av ulike deksler til alle de ulike iPhone-modellene.

Beskytt din iPhone med skjermfilm på glasset

En fin måte å beskyttet kun skjermen på din iPhone er å kjøpe en skjermfilm som du limer over glasset på skjermen. Også når det gjelder skjermfilm finnes det mange ulike varianter. Du kan få skjermfilm i glass, i ripefri plast og også plast som reparerer skjermen.

Skjermfilm på iPhone-skjermen er en billig investering for deg som ønsker å slippe knust iPhone. Det er også enkelt å sette på skjermfilmen, det hele er gjort på noen minutter.

iPhonehuset.no har en rekke ulike typer skjermfilm som beskytter skjermen på din iPhone på en rimelig og god måte.